The Courtyard

As part of our proposals at Wood Green, Lazari aim create a new substantial public courtyard, creating an accessible public space to provide relief and a ‘breathing’ space from the busy High Road. The courtyard forms a main focus of the scheme.

The creation of a substantial courtyard has been designed for the community to dwell and enjoy and will provide relief from the High Road. Cafés/restaurants, as well as flexible workspaces will be situated facing the courtyard, providing outdoor seating, eating and working opportunities. A children’s play space will also be provided within the safe and secure environment of the courtyard.

The design has been developed to compliment the courtyard uses, and ensure a pleasant environment for people to relax and children to play. The courtyard will also offer pedestrian access between the High Road and Bury Road.